fiery_soKi
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec kilka miesiecy testow za mna. Szukalem kasyna z sensownym cashbackiem, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Stoly po polsku owszem sa, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Pakiet powitalny siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami znajdziesz pod adresem [url=https://maturalnychemik.pl]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Obsluga gada po polsku i to nie maszynowy belkot, reakcja byla szybka. Licencja Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.