fiery_trml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 150 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://qualityexcellence.info/blog/2026/08/28/fiery-play-kod-promocyjny-jak-zweryfikowac-konto]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.