Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shizuoka › 888starz opinie
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
888starz_gfMr
GuestObstawiam tu z czterech miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam po jakims watku na forum, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest naprawde sporo — podobno jakies 6 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bet скачать[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Visa/Mastercard — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.
-
-
AuthorPosts