• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      fiery_cqml
      Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://newcastleflatbedtowtruck.com.au/fiery-play-bonus-bez-depozytu-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 0 reply threads
Reply To: fiery play
Your information: