• This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
  • Author
      fiery_dhml
      Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://gardablue.com/fieryplay-bonus-code-w-polsce-praktyczny-przewodnik]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

• #2888528 Reply
      fiery_dhml
      Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl plus 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co jest znosne, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=xcelsportandfitness.com/2026/08/28/bonus-fieryplay1-przewodnik-po-aplikacji-i-grze-mobilnej-w-kasynie-fieryplay]https://xcelsportandfitness.com/2026/08/28/bonus-fieryplay1-przewodnik-po-aplikacji-i-grze-mobilnej-w-kasynie-fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.

• #2888538 Reply
      fiery_dhml
      Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://quangcaosaokim.com/fieryplay-code-pelny-przeglad-bonusow-kasyna-i-zakladow-sportowych-w-polsce]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 2 reply threads
Reply To: fiery play
Your information: