Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Obrot to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://tax2fix.co.uk/fiery-play-com-co-warto-wiedziec]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.