fiery_liml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl plus 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://emuhsdmobility.com/2026/08/28/fiery-play-kody-aplikacja-i-mobilny-przewodnik-dla-graczy-polski]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.