Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://ideamedia.asia/firey-play-przewodnik-po-bonusach-i-promocjach]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.