fieryplay_rjEa
Guest

Siedze tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Na telefonie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.