Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shizuoka › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_qbMr
GuestObstawiam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts