• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_waMr
      Guest

Gram tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: