Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tottori › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_rqPl
GuestKlikam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts