Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_dbMr
GuestSiedze tu od zeszlej jesieni i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Book of Dead to moj standard, chociaz od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts