• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_qoMr
      Guest

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: