Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tottori › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_hvMr
GuestObstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, chociaz ostatnio bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
-
-
AuthorPosts