Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Gifu › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_wpPl
GuestGram tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
-
AuthorPosts