Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okinawa › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_ekPl
GuestKlikam tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts