Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Kyoto › 888starz opinie
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
888starz_dwMr
GuestSiedze na tym jakies trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest duzo — podobno jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.
Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz kod bonusowy[/url] przed rejestracja.
Rejestracja trwa doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place karta — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
Jedyne co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — zostaje, z umiarem.
-
-
AuthorPosts