• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      888starz_poMr
      Guest

Klikam tu z czterech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge napisac od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest masa — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, choc w praktyce i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus bez depozytu 2023[/url] przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

To co mnie wkurzylo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

Viewing 0 reply threads
Reply To: 888starz opinie
Your information: