• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      888starz_zpMr
      Guest

Siedze na tym jakies paru miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec moge cos powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest masa — licznik pokazuje kolo 5 tysiecy pozycji, no ale w praktyce i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na LTE.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz opinie[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, z umiarem.

Viewing 0 reply threads
Reply To: 888starz opinie
Your information: