Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tokushima › 888starz opinie
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
888starz_ogMr
GuestObstawiam tu od jakichs paru miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.
Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz official[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta trwa minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place karta — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — dalej tam klikam, ale bez euforii.
-
-
AuthorPosts