• This topic is empty.
Viewing 3 reply threads
  • Author
      888starz_yrMr
      Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, no ale szczerze i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz for ios[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta trwa doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.

• #2684036 Reply
      888starz_yrMr
      Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — podobno jakies 6 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz podatek[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

• #2684098 Reply
      888starz_yrMr
      Guest

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos napisac od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest masa — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, no ale realnie i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bonus bez depozytu 2023[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Place Skrillem — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

To co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, z umiarem.

• #2684193 Reply
      888starz_yrMr
      Guest

Gram tu jakies czterech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc realnie i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz agent[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta to jakies minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, z umiarem.

Viewing 3 reply threads
Reply To: 888starz opinie
Your information: