• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      888starz_tzMr
      Guest

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest masa — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz 50 free spins[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

• #2644977 Reply
      888starz_tzMr
      Guest

Obstawiam tu z trzech miesiecy, w sumie najczesciej wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest duzo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.

Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz apk télécharger[/url] zanim wplace.

Zakladanie konta trwa doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

To co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.

Viewing 1 reply thread
Reply To: 888starz opinie
Your information: