Exchange unknown information from all over Japan Forums Iwate wyplacalne kasyna internetowe

• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      wyplacalne_yaMn
      Guest

Ogrywam sie tu jakies kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Przedtem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tu pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi podobnie.

Gier jest sporo — w okolicach 2800 pozycji, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, choc ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna 2021[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.

Zakladanie konta to doslownie 2 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na nasz rynek.

Minusy? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Apka nie ma, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

Viewing 0 reply threads
Reply To: wyplacalne kasyna internetowe
Your information: