fiery_xhml
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=http://blogs.rufox.ru/~artem3bb6bc/88823.htm]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.