fiery_meml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 150 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://candywax.com.mx/?p=3289]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.