fiery_jmml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://werighteous.com.co/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-jak-przejsc-weryfikacje-konta-i-odebrac-darmowe-spiny]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.