Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › 888starz › Reply To: 888starz
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, rozlozonych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://hcievents.com/fiery-play-kody-bonusowe-krok-po-kroku-rejestracja-i-aktywacja-kodu]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.