Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Miyazaki › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 2500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 150 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://fmmobilyatasarim.com/fieryplay-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusach]fieri play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.