fieryplay_hvEa
Guest

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos napisac. Wpadlem na to z polecenia kolegi, bo wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier za to jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.