Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okinawa › wyplacalne kasyna internetowe
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
wyplacalne_qqMn
GuestGram tu od jakichs kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwsza wyplata zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrill, drugi podobnie.
Slotow jest masa — w okolicach 2800 slotow, glownie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Najczesciej odpalam na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, choc wpadlem ostatnio na automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum[/url] zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zapis zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Support w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
-
-
AuthorPosts