Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Fukuoka › wyplacalne kasyna internetowe
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
wyplacalne_nnMn
GuestOgrywam sie tu jakies kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwsza wyplata zszedl mi w okolicach 7 godzin na portfel Skrill, drugi podobnie.
Slotow jest masa — cos kolo 3000 pozycji, w wiekszosci Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.
Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz w ratach przez 5 dni, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Zestawialem to z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna 2022[/url] zanim wplacilem — duzo mi to dalo.
Zapis zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. To akurat rzadkosc w porownaniu z innymi.
Co mi przeszkadza? Czat w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.
-
-
AuthorPosts