Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okinawa › wyplacalne kasyna internetowe
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
wyplacalne_fhMn
GuestOgrywam sie tu jakies pol roku i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy przelew wpadl w niecale 6 godzin na Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.
Gier jest sporo — cos kolo 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Najczesciej odpalam na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale od miesiaca mecze tytuly od Big Time Gaming. Live jest od Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time chodzi non stop.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna online wyplacalne[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na to, co dostepne jest w Polsce.
Co mi przeszkadza? Support potrafi milczec kwadrans, najpierw musisz przebrnac przez bota. KYC trwala jeden dzien — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Apka nie ma, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.
-
-
AuthorPosts