Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Nara › wyplacalne kasyna internetowe
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
wyplacalne_uvMn
GuestOgrywam sie tu jakies kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Przedtem latalem po roznych stronach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. W tym przypadku pierwsza wyplata zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.
Wybor gier duzy — w okolicach 2800 slotow, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Najczesciej odpalam na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, chociaz ostatnio wciagnalem sie w megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time chodzi non stop.
Bonus powitalny to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta poszla szybko, najmniej wplacisz 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Tu akurat plus jak na nasz rynek.
Czepiam sie? Czat potrafi milczec kwadrans, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
-
-
AuthorPosts