Exchange unknown information from all over Japan Forums Aomori wyplacalne kasyna internetowe

• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      wyplacalne_bmMn
      Guest

Ogrywam sie tu jakies pol roku i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy cashout poszedl w niecale 6 godzin na Skrilla, drugi w podobnym czasie.

Slotow jest masa — w okolicach 2800 slotow, glownie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Osobiscie gram na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale od miesiaca mecze megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — normalka jak wszedzie. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna w polsce[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.

Zapis zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na to, co dostepne jest w Polsce.

Co mi przeszkadza? Support w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Viewing 0 reply threads
Reply To: wyplacalne kasyna internetowe
Your information: