Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okinawa › wyplacalne kasyna internetowe
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
wyplacalne_hvMn
GuestSiedze na tym od kilku miesiecy i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. W tym przypadku pierwszy przelew poszedl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.
Slotow jest masa — jakies 2500 slotow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, choc ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, Crazy Time zawsze pelne.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna opinie[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na to, co dostepne jest w Polsce.
Co mi przeszkadza? Obsluga czasem odpisuje 15 minut, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja trwala jeden dzien — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Apka nie ma, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.
-
-
AuthorPosts