Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Fukushima › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_qrMr
GuestObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza to moj standard, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.
-
-
AuthorPosts