Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Nara › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_bdMr
GuestGram tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
-
AuthorPosts