• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_ekmt
      Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: