Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Miyazaki › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_azpi
GuestGram tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
-
AuthorPosts