Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shimane › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_srPl
GuestKlikam tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
-
-
AuthorPosts