• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_ujMr
      Guest

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Book of Dead to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: