• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_hlPl
      Guest

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: