Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tokyo › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_gpPl
GuestObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts