• This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
      mostbet_nnsi
      Guest

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

• #2413502 Reply
      mostbet_nnsi
      Guest

Klikam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 reply thread
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: