• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_aaPl
      Guest

Siedze tu od zeszlej jesieni i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet apk[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: