• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_ffpi
      Guest

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc ostatnio czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: