• This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
      mostbet_raMr
      Guest

Gram tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 0 reply threads
Reply To: mostbet aplikacja
Your information: