Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okayama › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_frpi
GuestGram tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
-
AuthorPosts