Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Oita › mostbet aplikacja
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
mostbet_enMr
GuestGram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, choc od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
-
AuthorPosts